Капица “Kamui Clear Black, 13 mm, Super Soft”

1,600 ден

– Цена за една капица
– Најдобра комбинација за удар со екстремно висока прецизност
– Материјал: свинска кожа
– Тврдост:многу мека (SS)
– Слоеви: 9
– Тежина: 10 гр.

Шифра: 1032

Category: