Капица “Jump Tip Tiger Pro, laminated, 15 mm”

550 ден

– Цена за една капица
– Ламинирана капица, флексибилна изработка
– Дијаметар: 15мм
– Наменета за удари со скок

Шифра: 1110

Category: