Капица “Kamui black 14mm, Medium”

1,400 ден

– Цена за една капица
– Најдобра комбинација за удар со екстремно висока прецизност
– Материјал: свинска кожа
– Тврдост: полу мека (М)
– Слоеви: 9
– Тежина: 10 гр.

Шифра: 1107

Category: