Капица “Kamui Original Brown 14mm, Medium”

1,300 ден

– Цена за една капица
– Најдобра комбинација за удар со екстремно висока прецизност
– Материјал: свинска кожа
– Тврдост: полу мека (M)
– Слоеви: 9
– Тежина: 10 гр.

Шифра: 1029

Category: