ул.50 Дивизија бр.24А

  1000 Скопје, Р.Македонија

  Телефон: +389 2 3177 317

  Мобилен: +389 72 216 517

  Мобилен: +389 71 285 270

  E-mail: klub@gran.mk

  Fb: granklubshop.