Капица “Kamui Original Brown 14mm, Soft”

1,300 ден

– Цена за една капица
– Најдобра комбинација за удар со екстремно висока прецизност
– Материјал: свинска кожа
– Тврдост: мека (S)
– Слоеви: 9
– Тежина: 10 гр.

Шифра: 1028

Category: