Капица “Moori, 14 mm, medium”

1,300 ден

– Цена за една капица
– Врвен квалитет произведен во Јапонија
– Материјал: свинска кожа
– Тврдост: полу мека (M)
– Слоеви: 11

Шифра: 1109

Category: