Снукер штека “BCE Jimmy White, nature”

3,700 ден

-Изработена од селектирана пилевина дрво
-Месинг ферула
-9,5мм капица
– Штраф од нерѓосувачки челик
– Уникатен автограм од Jimmy White

Шифра: 1094