Снукер штека “Classic Golden Medals, 3/4-split, with extension”

4,200 ден

-Горниот  дел (shaft) изработен од селектирана пилевина дрво
– Месинг ферула
-9мм капица
-Долниот дел (butt) изработен од махагони
– Штраф од нерѓосувачки челик (брзо ослободување со вакум)
-15см продолжеток (додаток)

Шифра: 0858