Снукер штека “Classic Carat, 3/4-split, nature”

6,000 ден

-Изработена од специјална смеса пепел од дрво
-Премачкана со посебен лак за заштита
-Месинг ферула
-10мм кожна капица
-Прстените за спојување се изработени од посебен нерѓосувачки челик
-Систем на брзо ослободување, одвртување

Шифра: 1154