Снукер штека “Oxyear Master”, 3-pcs, 3/4 split”

4,300 ден

-Изработена од специјална смеса пепел од дрво
-Розово дрво
-Месинг ферула
-10мм кожна капица Delux
-Прстените за спојување се изработени од посебен нерѓосувачки челик
-Вакум за брзо ослободување, одвртување
-15 цм продолжеток

Шифра: 0867