Снукер штека “Classic Apollo SA-1”

3,400 ден

– Изработена од внимателно обработено дрво со додатоци на пепел кои овозможуваат поголема цврстина но и еластичност
– Ферула од месинг
– 9мм кожна капица
– Должина 146 см
– Вклучен и продолжеток од 23 см

Шифра: 1314