Снукер штека “Cuetec Proteus CPS-02, 3/4-split, nature”

8,400 ден

-Изработена од специјална смеса пепел од дрво
-Премачкана со фиберглас
-Месинг ферула
-10мм кожна капица
-Прстените за спојување се изработени од посебен нерѓосувачки челик
-Високи перформанси за стабилност и компактност

Шифра: 1153