Капица “Taom Fusion”

1,500 ден

– Иновативен производ од “Taom”
– Уникатен процес на производство
– Цврсто јадро со еластични рабови кои обезбедуваат перфектен удар
– 7 слоја најквалитетна кожа
– Дијаметар: 14мм
– Тврдост: медиум

Шифра: 1329

Category: