Футрола за билјард штеки “TO11-6, Burgundy-Black”

1,500 ден

– За 1butt и 1shaft
– Каиш за на рамо
– Дополнителен џеб за одложување на останата опрема
– Висина 85 см
– Тежина 570гр.

Шифра: 1320