Футрола за билјард штеки “Classic Royal 2, black”

3,200 ден

– За 2 butt и 2 shaft + 1 jump butt
– Каиш за на рамо
– Дополнителни 2џеба за одложување на останата опрема
– Висина 85 см
– Тежина 950 гр.

Шифра: 1101