Футрола за билјард штеки “Royal III RO3-2, grey-black”

5,400 ден

-За 2 butt и 2 shaft
-Каиш за на рамо
-Дополнителни 2 џеба за одложување на останата опрема
-Обложена внатрешност со посебна ткаенина
-Висина 85 цм

Шифра: 1156