Футрола за билјард штеки “Style SY-3”

5,800 ден

– Модерен дизајн
– За 2 butt и 2 shaft
– Прилагодлив каиш за на рамо
– Дополнителен простор / преграда за одложување на останата опрема

Шифра: 1208