Футрола за билјард штеки “Simple”

5,200 ден

Изработена од специјална вештачка кожа, која штити од надворешни влјанија. Водоотпорна футрола чија внатрешност е целосно обложена со меки еластични перничиња. Спортски дизајн со удобни и комфортни завршетоци.
– За 3 butt и 5 shaft
– Надворешен материјал: црна вештачка кожа
– Внатрешен материјал: мека црна ткаенина
– Прилагодлив каиш за на рамо
– Спортска рачка
– Дополнителни прегради за патенти
– Должина 83цм
– Тежина 1,8кг

Шифра: 1214