Снукер штека “Oxyear Beginner”

2,100 ден

– Елегантен дизајн во сина и црна боја
– Изработена од јаворово дрво
– Ферула од месинг
– Кожна повеќе слојна 10мм капица
– Поделена на 3/4

Шифра: 1305