Снукер штека “Cuetec Proteus CPS-01”

8,800 ден

– Изработена од јаворово дрво во комбинација со синтетички влакна
– Ферула од месинг
– 10мм капица
– Вклучен и продолжеток од 23 см.
– Премиум квалитет

Шифра: 1319