Продолжеток за билјард штека “Cuetec”

4,500 ден

– Боја: бисерно бела
– Должина: 15,2см
– Лесно и едноставно за користење
– Одговара за: Cuetec SVB Gerneration 1 Cynergy Cues, Cuetec Cobra Cue Series
– Шифра: 1403