Продолжеток за билјард штека

3,050 ден

– Извлекување од 31 цм до 45 цм.
– Систем за лесно заклучување
– Променлив дијаметар на држачот и тоа од 28 мм до 33 мм
– Изработен е од цврста конструкција од ПВЦ и алуминиум
– Држачот за рака обложен со сунгер

Шифра: 1166