Капица “Taom 2.0 Break/Jump” 14мм

1,550 ден

– Премиум квалитет
– Капица изработена од специјални молекуларни структури на органски соединенија кои допринесуваат за невероватна цврстина и голема пренослива моќ
– Интензивна сила на компресија
– 14мм
– Боја: жолта, црвена, сина
– Цена за едно парче/капица

Шифра: 1330 жолта, 1331 црвена, 1332 сина

Category: