Капица “Predator Victory, 14 mm” – различни големини

1,800 ден

-Цена за една капица
-Дизајн кој овозможува долготрајна компресија и оптималност во користењето
-Тврдост: мека (S), полу мека (M) и тврда (H)
-Слоеви: 8
-Тежина: 9 гр.

Шифра: 1230 (М), 1231 (S)

Category: