Капица “Kamui Original Brown 14mm, Hard”

1,300 ден

-Цена за една капица
-Најдобра комбинација за удар со екстремно висока прецизност
-Материјал: свинска кожа
-Тврдост: тврда (H)
-Слоеви: 9
-Тежина: 10 гр.

Шифра: 1248

Category: