Билјард штека “Mezz EC9-D2”

58,900 ден

– Наследникот на серијата EC7
– Едноставниот, но впечатлив дизајн на новиот EC9 придружен со акцентирани бели и двојни врежани сребрени прстени кои ја истакнува неговата елеганција
– Изработена од Бурманско розово дрво (Падаук) и виолетово “срце” дрво (Purple Heart)
– Додадени посебни Благородни елементи во задниот дел
– Црна ирска ленена обвивка
– Сребрен прстен
– Shaft: Mezz WX Sigma кој е специјално дизајниран за пренос на повеќе енергија надополнета со оптимална точност со минимизирање на несакните дефлексии
– Најнова технологија на ферула “XJ Plate”
– Капица: Kamui Original Soft
– Дијаметар на врвот: 12,5 mm
– Pro Slim Taper
– United Joint
Шифра:1622