Билјард штека “Phantom Break Jump CPB-1, black”

7,500 ден

-Карбонска обвивка
-Изработена од селектирано јаворово дрво
-Ферула изработена од специјални јаглеродни влакна
-13 мм капица
-Никел сребрени прстени
-Нерѓосувачки челик
-Заштитни зглобови
-Вградени тегови за оптимизација на ударот

Шифра: 1150