Билјард штека “Cuetec Cobra C-1, black”

9,400 ден

-Изработена од јаворово дрво
-Поликарбонантна ферула
-Штраф од нерѓосувачки челик – 3/8×14
-Кожна капица “Ле Про”-13 мм;
-Veltex грип
-Посебна технологија против влага
-Должина – 148 см,
-Тежина – 20,00 унци.

Шифра: 1081