Билјард штека “Fury Stinger X-5”

9,200 ден

– Најновата серија на Fury, под наслов “Stinger X”, претставува совршен однос цена/перформанси
– Супер атрактивен дизајн и квалитет
– Изработена од канадско рачно обработено дрво од јавор
– Обезбедува оптимална контрола со најнизок степен на дефлекција
– Рамка со влакна од лен
– 12,75 мм кожна капица
– Сребрени прстени во делот каде се спојуваат горниот и долниот дел од штеката
– Тежина 550гр.

Шифра: 1537