Билјард штека “Fury Stinger X-3”

9,200 ден

– Најновата серија од “Fury” наречена “Stinger X”
– Непобедлив однос цена/квалитет
– Премиум дизајн
– Високо квалитетно селектирано дрво од јавор
– Зафат со ирски лен
– 12,7мм повеќеслојна кожна капица
– Тежина 550гр.

Шифра: 1359