Билјард штека “Fury Break Jump FBJ-2”

10,200 ден

– Елегантен дизајн, комбинација од две бои
– Двојно пресувана фенолик ферула, со абсорпција на голем притисок
– Премиум 14мм капица изработени од високо квалитетни синтетички влакна
– Премачкана со високо квалитетен лак кој овозможува заштита од надворешни влијанија и гребнатини
– Голема стабилност при ударот односно скокот без никаков дополнителен напор
– Изработена од дрво од јавор
– Должина 148цм

Шифра: 1253

Out of stock