Билјард штека “Classic WE-04”

3,600 ден

– Одличен однос цена/квалитет
– Професионално обработено оригинално дрво од јавор
– Модерен дизајн изработен со специјална водена технологија
– Модел 2020
– Синтетички кожен зафат
– 5 слојна 13мм кожна капица
– Нерѓосувачки спој
– Должина: 147см

Шифра: 1311