Билјард штека “Classic Champion A-2”

3,600 ден

– Најновиот модел од брендот “Classic”
– Неповторлив дизајн со одлични карактеристики
– Изработена од канадско дрво, специјално обработено
– Обвиткан со црно бел ленен конец
– 13мм кожна капица
– Должина 147см

Шифра: 1315