Билјард штека “Classic Billmart Break Jump”

6,000 ден

– Изработена од високо квалитетно јаворово дрво
– Прилагодена тежина за адаптација на ударот
– Ферула изработена со посебна технологија од цврста пвц пластика
– Фенолик 13мм капица
– Навој од нерѓосувачки челик
– Должина: 138см

Шифра: 1336