Билјард штека за деца “Classic Kiddy”

1,800 ден

-Изработена од јаворово солидно дрво
-Кожна капица 13мм
-Премачкана со специјален лак кој штити од надворешни влијанија
-Должина 123цм
-Наменета за деца или за простории каде нема доволно простор

Шифра: 1215