Футрола за билјард штеки “Predator Sport, 3×4”, црна

15,500 ден

– Дизајн на отварање за брз пристап
– Лого на Predator врежано на лентата за рамо
– Релјефно лого на задната страна
– Прицврстување за повлекување на патент и безбедносно заклучување
– Стилски модел од јаглеродни влакна
– Дишечки мрежен џеб за кикс
– Внатрешни џебови за лесен пристап
– Прилагодени прегради за “jump” штека
– Тежина 1,32 килограми
Шифра: 1586