Футрола за билјард штеки “Poison”

7,400 ден

– Изработена од најиздржлив материјал ултравинил во препознатливите бои на “Poison”
– Флексибилен прилагодлив ремен за рамо
– Внатрешниот дел обложен со посебен заштитен материјал
– Два посебни џеба за складирање на останатата опрема
– Тежина: 1кг

Шифра: 1525

Out of stock