Футрола за билјард штеки “Fury Neo 3×5”, темно сиво

9,400 ден

– Простор за 5 shaft и 3 butt
– Надворешен материјал: Оксфордско платно
– Прилагодлив ремен за рамо
– Стабилна спортска рачка
– 2 пространи прегради за додатоци
– Должина: 85 см
– Внатрешна димензија: 78 cm
– Тежина: 1,7 кг
Шифра: 1597