Футрола за билјард штеки “Cuetec Pro Line, Noir Edition 4×8”

26,400 ден

– Капацитет: 4 “butt” , 8 “shaft” , 2 екстензии, 1 штека за скокање
– Интегрирана кожа
– Ремени за носење преку грб, како ранец
– Двојно зашиени шевови
– Внатрешни мрежести џебови
– Челичен вртлив патент
– Вграден џеб за мобилен телефон
– Димензии: 87 x 18 x 11см
– Тежина: 2кг

Шифра: 1530