Тренинг топка “Aramith Jimmy Rempe”

2,100 ден

-Обележана шема за одлична контрола на фалците
-Прецизна калибарција на секоја топка за максимална конзистентност
-Бескомпромисен квалитет што укажува на фактот дека сите Европски и Светски натпреварувања се играат со топките на Aramith
-Дополнителна глазура-лак кој овозможува многу подолготрана употреба
-Изработени од фенолна смола и полиестер
-Високо квалитетни стандарди и тоа по 8 критериуми:густина, рамнотежа, дијаметар, заобленост, боја, сјајност, цврстина и тежина
-Во комплетот е вклучен и дополнителен тренинг прирачник

Шифра: 1238