Топки сет за билјард “Super Aramith TV” 57,2 мм

17,800 ден

– Прецизна калибрација на секоја топка
– Безкомпромисен квалитет
– Препорачано од EPBF
– Сјајна глазура
– Екстра квалитет

Шифра: 1132