Топки сет за билјард “Aramith Tournament – DURAMITH” 57,2 мм

19,800 ден

– Прецизна калибрација на секоја топка
– Безкомпромисен квалитет
– Препорачано од EPBF
– Сјајна глазура
– Премиум квалитет
– Најнова генерција, турнирски сет

Шифра: 1539