Топки сет за билјард “Aramith Premier” 57,2 мм

9,200 ден

– “Aramith” стандард за квалитет
– Изработени од фенолна смола и полиестер (одлична комбинација за долг  рок на употреба)
– Високо квалитетни стандарди и тоа по 8 критериуми:густина, рамнотежа, дијаметар, заобленост, боја, сјајност, цврстина и тежина

Шифра: 1167