Топки сет за билјард “Aramith Continental” 57,2 mm

4,200 ден

– Најефтиниот сет на билјард топки од клсата на “Aramith”
– Стандардно висок квалитет
– Изработени од фенолик
– Долг век на траење
– Броевите се испечатени и премачкани со глазура која обезбедува висок сјај

Шифра: 1302