Топка бела “Aramith Pro-Cup”, 57,2 мм

1,850 ден

Aramith карактеристики:
-Прецизна калибарција на секоја топка за максимална конзистентност
-Бескомпромисен квалитет што укажува на фактот дека сите Европски и Светски натпреварувања се играат со топките на Aramith
-Дополнителна глазура-лак кој овозможува многу подолготрана употреба
-Изработени од фенолна смола и полиестер
-Високо квалитетни стандарди и тоа по 8 критериуми:густина, рамнотежа, дијаметар, заобленост, боја, сјајност, цврстина и тежина

Шифра: 1237