Ракавица “Mezz MGR-K, black”

2,200 ден

-Свилен и еластичен дизајн
-Иновативен дизајн за долготрајна удобност
-Анти лизгачки специјален додаток на местото на дланката
-Намалување на влага и зголемена пропустливост
-Прилагодливо затварање
-Наменета и за лева и за десна рака
-Боја: црна
-Големина: L/XL
-Премиум квалитет

Шифра: 1651