Ракавица “Kamui, blue”

1,650 ден

-Изработена од мазна ткаенина, растеглива со брзо приспособување на Вашата рака
-Брзо сушење
-Анти лизгачки специјален додаток на местото на дланката
-Боја: сина
-Големина: С, М и Л
-Врвен квалитет

Шифра: 1145 (С), 1142 (М), 1144 (Л)

Category: