Професионален комплет “Aramith”

17,500 ден

Комплетот содржи:
– Сет билјард топки “Aramith Tournament TV Pro Cup 57.2mm”
– Тренинг топка “Aramith Jimmy Rempe”
– Средство за чистење топки “Aramith”
– Микрофибер крпа
За топките:
– Прецизна калибрација на секоја топка
– Безкомпромисен квалитет
– Препорачано од EPBF
– Сјајна глазура
– Премиум квалитет

Шифра: 1540