Кикс “Taom V10”

1,150 ден

– Рачна изработка
– Премиум квалитет
– Најнова производствена технологија која обезбедува оптимално користење и при тоа да овозможи најпрецизен удар со минимално пролизгување на белата топка
– Земја на потекло: Финска
– Минимални траги од употреба на чојата
– Незначителна прашина
– V10 е оптимизиран за коритење на билјард, снукер и карамбол
– Препорачан од професионалните играчи

Шифра: 1476